Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Ardahan’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon toplantısı yapıldı

Ardahan’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, izleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ardahan’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon toplantısı yapıldı
Paylaş:
Ardahan’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, izleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplantıda, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında uygulanan tedbirler, hayata geçirilen önleyici uygulama ve hizmetleri yaygınlaştırma çalışmaları ile kurumların faaliyet ve çalışmaları sunumlar eşliğinde değerlendirildi.
Vali Çiçek Toplantıda yaptığı konuşmada, ’’Bizim medeniyetimizde, insanlık anlayışımızda, kültürümüzde kadına şiddet yoktur. Olmamalıdır. Bu sıfırlanana kadar mücadelemiz devam edecek’’ dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.