Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
KÜLTÜR - SANAT

ADEM’de yıl sonu coşkusu

Ağrı’nın Diyadin İlçesinde ADEM öğrencilerinden yıl sonu etkinliği renkli bir vedaya dönüştü.

ADEM’de yıl sonu coşkusu
Paylaş:
Ağrı’nın Diyadin İlçesinde ADEM öğrencilerinden yıl sonu etkinliği renkli bir vedaya dönüştü.
Diyadin ilçe Kaymakamı Mustafa Karali ve eşi Elif Karali, Aile Destek Merkezi (ADEM) tarafından düzenlenen yıl sonu programına katıldı.
Programda minik öğrenciler yıl boyunca öğrendiklerini sergiledi. Şiir dinletisi, Fatiha Suresi ve salavat okunması, 25 peygamber isminin ezberden söylenmesi, ilahi ve çeşitli gösteriler izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Kaymakam Mustafa Karali, etkinliğe katılan çocuklara katılım belgelerini ve hediyelerini takdim etti. Program sonunda Kaymakam Karalı ve eşi, minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek bu anlamlı güne ortak oldu.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.