Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

3 gündür haber alınmayan kadın evinde ölü bulundu   

Elazığ’da komşularının 3 gündür haber alamadığı yaşlı kadın, eve gelen sağlık ve jandarma ekipleri tarafından salonda ölü bulundu.  

3 gündür haber alınmayan kadın evinde ölü bulundu   
Paylaş:

Olay, Harput Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, müstakil bir evde yalnız yaşayan 77 yaşındaki Dillif Çelik’ten 3 gün boyunca haber alamayan komşuları, önce Harput Jandarma Karakol Komutanlığı ve ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler daireye girdi. Ekipler, Çelik'i salonda yerde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık görevlilerinin ilk incelemesinde Çelik'in hayatını kaybettiği belirlendi. Dillif Çelik’in ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra belli olacağı kaydedildi. 

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.