Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

23 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ve bağlı birlikleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

23 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Paylaş:
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ve bağlı birlikleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.
Erzurum’un Narman İlçesinde Narman İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 4 suçtan toplam 23 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Y.A. isimli şahıs Narman İlçesi Boğakale Mahallesinde ikametinde saklandığı bilgisi alındı. Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararı ile söz konusu şahıs ikametinde yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Y.A. tutuklanarak Oltu T Tipi kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla, ilgili mevzuatın verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine kararlılık ve azimle devam edilmektedir” denildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.