Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

22 yaşındaki genç kazada hayatını kaybetti

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, aydınlatma direğine çarpan aracın 22 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti.

22 yaşındaki genç kazada hayatını kaybetti
Paylaş:
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, aydınlatma direğine çarpan aracın 22 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti.
Kaza, 04.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Karakavak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Berke Kılıç (22) yönetimindeki 06 ABE 769 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Şehit Yusuf Arkın Sokak ile Gündüz Sokak kesişiminde aydınlatma direğine çarptı. Kazada ağır yaralanan genç kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.