Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

2025 EİT kortej yürüyüşü hazırlıkları başladı

2025 EİT Turizm Başkenti seçilen Erzurum’da 6 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Kortej Yürüyüşü için planlama toplantısı Havuzbaşı Kent Meydanında yapıldı.

2025 EİT kortej yürüyüşü hazırlıkları başladı
Paylaş:
2025 EİT Turizm Başkenti seçilen Erzurum’da 6 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Kortej Yürüyüşü için planlama toplantısı Havuzbaşı Kent Meydanında yapıldı.
2025 EİT Turizm Başkenti seçilen Erzurum’da 6 Ocak 2025 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Kortej Yürüyüşü için planlama toplantısı Havuzbaşı Kent Meydanında yapıldı. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Yer, Gençlik Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez, Gençlik Hizmetleri Müdürü Zülküf Yılmaz, Yakutiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İkram Sönmez, Aziziye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Tanas ve Spor Şube Müdürü Vahit Albayrak ile diğer yetkililer toplantıya katıldı.
Kortej 6 Ocak Pazartesi, Erzurum 14:00’da Havuzbaşı Kent Meydanı’nda başlayacak.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bingöl’de 3 adet silah ele geçirildi

Akışın sonuna geldiniz.