Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Terminalin tuvaletinde unutulan 26 bin euroyu sahibine teslim etti

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde bulunan terminalde çalışan personel, tuvalette unutulan 26 bin euroyu sahibine teslim etti.

Terminalin tuvaletinde unutulan 26 bin euroyu sahibine teslim etti
Paylaş:

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde bulunan terminalde çalışan personel, tuvalette unutulan 26 bin euroyu sahibine teslim etti.
Karakoçan Belediyesi Süleyman Karahan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde görevli personel Tarkan Gün, 15 Ekim Pazar günü öğlen saatlerinde tuvalete girdiğinde lavaboda bir çantanın unutulduğunu gördü. Gün, içi döviz dolu para çantasını terminalde emanet kasasına koydu. Hemen kamera kayıtlarını inceleyen Gün, bir yolcunun elinde çanta ile tuvalete girdiğini daha sonra eli boş olarak çıktığını tespit etti. Çantanın sahibinin Bingöl’ün Kiğı ilçesinden gelip İstanbul’a giden yolcunun olduğunun belirlenmesinin ardından içinde 26 bin euro olan çanta, sahibine teslim edildi.
Çantasını teslim alan yolcu, davranışı nedeni ile Karakoçan Belediyesi personeli Tarkan Gün’e teşekkür etti.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.