Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Silahlı saldırıya uğrayan genç öldü   

Elazığ’da evinin önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğrayan 18 yaşındaki genç, hayatını kaybetti.   

Silahlı saldırıya uğrayan genç öldü   
Paylaş:

Olay, gece saatlerinde İzzetpaşa Mahallesi Uzun Şeftali Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinin önünde oturan Furkan Nazik (18)  kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Nazik, kafasına gelen kurşun ile ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Nazik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. 

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Ömer Faruk yeniden zirvede   

Akışın sonuna geldiniz.