Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Peçeteye sarılı 14 adet sikke ele geçirildi   

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen ve narkotik köpek 'Vasıf’ın da katıldığı operasyonda 14 adet tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen sikke ele geçirildi.   

Peçeteye sarılı 14 adet sikke ele geçirildi   
Paylaş:

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Gülüşkür Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar sonucunda tarihi eser kaçakçılığı yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Ekiplerce şüphelinin kullandığı araç durdurularak ‘Vasıf’ isimli narkotik köpek ile arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda beyaz peçeteye sarılı vaziyette 14 adet tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen sikke ele geçirildi. Ekiplerce M.E. isimli şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. 

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.