Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

İl Özel İdaresi alt yapı çalışmalarını sürdürüyor 

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından Kovancılar ilçesine bağlı Akmezra köyünde yapılan içme suyu drenaj ve boru hattı döşeme çalışması tamamlandı. 

İl Özel İdaresi alt yapı çalışmalarını sürdürüyor 
Paylaş:

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından 2022 yılı yatırım programı çerçevesinde çalışmalarına başlanılan Kovancılar ilçesine bağlı Akmezra köyünde 300 metre uzunluğunda 14 metre yüksekliğinde içme suyu drenaj ve boru hattı döşeme çalışması tamamlandı. Yapılan çalışma ile Akmezra köyü sağlıklı içme suyuna kavuşmuş oldu. 
Akmezra köyü muhtarı İzzettin Çelik, yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşlar adına yetkililere teşekkür ederek, ‘’Devletimiz 1970’li yıllarda büyük bir yatırım yaparak köye içme suyu temin etmek için 10 metre derinliğinde 60 kuyuyu 600 metre tünel sistemiyle birbirine bağlamış sert bir tabakaya kayaya rastlandığı için suyu köye kavuşturulamamıştır. Yıllar önce yapılan bu yatırımın boşa gitmemesi için İl Özel İdaresine müracaat ettik, yaptığımız çalışmayla bu sert tabakayı aştık. Yetkililere şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.