Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Erzincan’da fidanlar toprakla buluştu

Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 185. yıldönümü kapsamında Erzincan’da fidanlar toprakla buluşturuldu.

Erzincan’da fidanlar toprakla buluştu
Paylaş:
Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 185. yıldönümü kapsamında Erzincan’da fidanlar toprakla buluşturuldu.
EBYÜ yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe, Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, EBYÜ Rektörü Prof.Dr. Akın Levent, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özger, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Veysel Yanık ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Jandarma komandoların sergilediği gösteriler ile başlayan etkinlikte, daha sonra Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşun 185. yıldönümü anısına 185 adet fidan, katılımcılar tarafından toprakla buluşturuldu.
Her bir fidanın, jandarmanın ülkemiz için gösterdiği özverinin bir simgesi olarak yeşereceğini ve gelecek nesillere daha yeşil, daha yaşanabilir bir dünya bırakma arzusunu yansıtacağını ifade eden Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.