Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Ergan Kayak Merkezi’nde meşaleli kayak, havai fişekli renkli yeni yıl coşkusu

Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezinde yeni yıl kutlamaları renkli görüntüler oluşturdu.

Ergan Kayak Merkezi’nde meşaleli kayak, havai fişekli renkli yeni yıl coşkusu
Paylaş:
Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezinde yeni yıl kutlamaları renkli görüntüler oluşturdu.
Kış turizminin gözde mekânlarından Ergan Dağı Kayak Merkezine gelen tatilciler, yeni yıla meşaleli kayak gösterisiyle girdi.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Ergan Dağı Kayak Merkezinde yeni yıl, meşaleli kayak, havai fişek gösterisi, dilek balonlarının uçurulmasıyla kutlandı. Kayak merkezindeki yeni yıl kutlamalarında vatandaşlar kayak pistinde müzik eşliğinde eğlenerek dans ettiler. Bu yıl sezonu diğer kış turizm merkezlerine göre erken açan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde 1 metreyi aşan kar ise kayak severleri mutlu etti.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Van’da yeni yıl coşkuyla kutlandı

Akışın sonuna geldiniz.