Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
tunceli

Ayılar kenti mesken tuttu   

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde bir grup ayı yiyecek bulmak için şehir merkezine girdi. Ayılardan biri, yan yatırdığı çöp konteynerini yaklaşık 20 metre sürükleyerek ailesinin yanına ulaştırdı.   

Ayılar kenti mesken tuttu   
Paylaş:

Pülümür’de ayıların şehir merkezine kadar inmesi olağan bir hal almaya başladı. Dağlık alanlarda yiyecek bulmakta zorluk çeken ayılar gruplar halinde şehir merkezine gelerek yiyecek aramaya başladı. Önceki gece 3 ayı çöp konteynerinin etrafında toplandı. Sokak köpeklerinin havlamaları eşliğinde konteynerden yiyecek almak isteyen ayılardan biri, devirdiği konteyneri yaklaşık 20 metre sürükledi. 

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

tunceli Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.