Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Ardahan’da yol çalışmaları son hız devam ediyor

Ardahan Belediyesi ekipleri, sıcaklıkların artmasıyla beraber şehir merkezindeki bozuk yollar ile mahalle içlerindeki yollara yönelik kapsamlı çalışma başlattı.

Ardahan’da yol çalışmaları son hız devam ediyor
Paylaş:
Ardahan Belediyesi ekipleri, sıcaklıkların artmasıyla beraber şehir merkezindeki bozuk yollar ile mahalle içlerindeki yollara yönelik kapsamlı çalışma başlattı.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in talimatı üzerine harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelinde tespit edilen bozuk yolların bakım ve onarımı ile mahallelerdeki kilit parke çalışmalarına hız verdi. Ekipler bir yandan sanayi yolu başta olmak üzere araçların geçişi sırasında sıkıntı oluşturan noktalarda asfalt yama ve serim yaparken diğer yandan da mahalle aralarında kilit parke döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Demir, “İlkbahar ayları itibariyle başlayıp şu ana dek süren yoğun yağışlar sonucu yollarımızın bakım ve onarımı ister istemez aksıyordu. Sıcaklıkların artışı sonucu ekiplerimiz bu anlamda gerekli çalışmalara başladılar. Çalışmalar süratle yapılıyor. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun” dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.