Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Ağrı’da Büyük Taarruz’un 102’nci yılı coşkuyla kutlandı

Ağrı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yılı düzenlenen törenle kutlandı.

Ağrı’da Büyük Taarruz’un 102’nci yılı coşkuyla kutlandı
Paylaş:
Ağrı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yılı düzenlenen törenle kutlandı.
Ağrı’da, Cumhuriyet’in kuruluşunun 102’nci yıl dönümü kutlamaları Abide Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile Türk bayrağı göndere çekildi. Kutlama programı Ağrı Valiliğinde düzenlenen Tebrikleşme Töreni ile sürdü. Vali Mustafa Koç tarafından gerçekleştirilen törene il protokol üyeleri, gaziler ve şehit aileleri katıldı.
Ağrı Adalet Sarayı önünde süren kutlama programı Vali Mustafa Koç’un törene katılan protokol üyelerinin, vatandaşların ve tören birliklerinin bayramını kutlamasıyla devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunması ile süren program halk oyunları gösterisinin ardından askeri birliklerin geçit töreninin ardından sona erdi. Törenin ardından şehitliği ziyaret eden Vali Koç ve protokol üyeleri burada şehitlerin mezarına karanfil bırakarak dualar etti.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.